Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un bărbat din Capitală, în stare gravă după ce a fost atacat cu un cuțit în plină stradă

Un bărbat a fost înjunghiat în văzul tuturor. Medicii încearcă să îi salveze viața. Evenimentul tragic a avut loc în București.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Victima este un bărbat în vârstă de 33 de ani, ce a fost înjunghiat pe strada Drumul Murgului, în dreptul cimitirului Izvorul Nou.

Citeste si: VIDEO| Șoferul din Brăila care l-a spulberat intenționat cu mașina pe tânărul care îi înjunghiase fratele NU a fost reținut

Răfuiala a început din cauza unei șicanări în trafic

Doi bărbați în vârstă de 30, respectiv 33 de ani, s-au șicanat în trafic și s-au luat la ceartă, chiar în fața unui mall din Capitală. Conflictul nu s-a oprit aici, însă. Ajunși pe strada Liviu Rebreanu, unul dintre bărbați a scos un obiect ascuțit și l-a înjunghiat pe celălalt șofer.

Celălalt șofer a reacționat, neașteptat.

A scos și el un obiect ascuțit și a început să își înjunghie rivalul. Mai mult decât atât, acesta a scos și un obiect metalic cu care l-a lovit pe acesta de mai multe ori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Două tinere s-au luat la bătaie pe terasa unui mall din București. Momentul a fost filmat

Starea bărbatului este gravă

Polițiștii și medicii au ajuns imediat la fața locului, ținând cont că ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Unul dintre bărbați a fost transportat imediat la Spitalul Sfântul Pantelimon. Din primele informații, se pare că starea acestuia este stabilă, însă are nevoie de spitalizare.

Al doilea șofer a primit îngrijiri la fața locului, după care a fost dus la secția de Poliție pentru a da declarații. La fel și martorii, având în vedere că într-una din mașini se aflau mai multe persoane care sunt acum la audieri, la secția 23.

Citeste si: O bătrână internată în spital a sunat la 112 pentru că voia să meargă la toaletă, după ce personalul medical a ignorat-o minute în șir

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI