Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost înjunghiat, vineri după-amiază, în urma unui conflict pe care l-ar fi avut cu un alt bărbat. Totul s-a petrecut în comuna Țigănești din județul Teleorman.

Oamenii legii l-au identificat și găsit pe agresor la locuința sa. Totodată, ei au identificat și cuțitul cu care acesta și-ar fi atacat victima. Suspectul a fodt reținut.

Ce s-a întâmplat

Totul s-a petrecut vineri, în jurul orei 17:00, în comuna Țigănești din județul Teleroman. Oamenii legii au fost anunțați despre acest incident prin numărul de unic de urgență 112. Autoritățile au găsit un bărbat în vârstă de 28 de ani care avea o plagă înjunghiată în zona toracelui. El a fost dus la spital de urgență.

Citește și: Eleva din Oradea care și-a înjunghiat profesorul a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul care ar fi comis agresiunea ar fi un localnic, iar polițiștii l-au depistat la domiciliul său.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cercetările preliminare indică ipoteza că, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de băuturi alcoolice, persoana vătămată ar fi fost înţepată în zona pieptului, cu un obiect tăietor- înţepător, de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Ţigăneşti, obiectul folosit la comiterea faptei fiind ridicat de către poliţişti în vederea cercetărilor”, scrie în comunicatul Poliţiei Judeţene Teleorman.

Ancheta a fost preluată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Suspectul principal a fost reținut și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

O elevă și-a înjunghiat profesorul, la un liceu din Oradea

O elevă în vârstă de 16 ani a fost acuzată și arestată preventiv pentru că și-a înjunghiat dascălul, la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Oradea.

Citește și: VIDEO- Eleva lansează acuzații după gestul teribil. Și-a acuzat dascălul de abuz

Incidentul a avut loc chiar în biroul directorului adjunct al unității de învățămând, acolo unde tânăra fusese chemată împreună cu mama ei pentru a da explicații cu privire la comportamentul său din ultima vreme.

Profesorul înjunghiat este pedagog și îndrumătorul internatului unde tânăra era cazată. Incidentul a avut loc după ce bărbatul ar fi prins-o pe tânără în compania unui băiat care are fi iubitul său, noaptea, în internatul fetelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si