Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un bărbat a fost la un pas să moară înecat în mare, în Mamaia. Cum l-au găsit medicii

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost la un pas să moară înecat în mare, în zona staţiunii Mamaia. Turistul a fost scos din apa mării inconştient, iar salvatorii s-au luptat minute în şir pentru a-l readuce la viaţă. 

Alexandra Costea,

Un bărbat a fost la un pas să moară înecat în mare, în Mamaia. Cum l-au găsit medicii


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Clipe de coșmar pe litoralul Mării Negre duminică dimineață. Încă un turist aflat în vacanță la mare era cât pe ce să moară înecat.

Citeste si: O femeie din Timișoara a fost păcălită de o agenție de turism să plătească 4.000 de euro pentru o vacanță

Incidentul a avut loc în această dimineaţă. Victima în vârstă de 48 de ani se afla în staţiunea Mamaia. Bărbatul a intrat să facă o baie în apa mării şi nu a mai ieşit. Oamenii de pe plajă au alertat imediat salvamarii şi au sunat de urgență la 112. 

Bărbatul a fost scos în stare de inconștiență din apele mării

La faţa locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar apoi a fost trimis şi un echipaj SMURD. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost scos inconștient din apă, în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, iar acestea au avut succes. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Tragedie în Botoșani. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit inconștient după ce s-a izbit de un cap de pod

Victima în vârstă de 48 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, unde i s-au acordat îngrijiri medicale suplimentare.

Steag roşu, arborat în sudul litoralului

Dumincă dimineaţă, în Mamaia a fost arborat steagul galben, iar în sudul litoralului, de la Eforie și până la Vama Veche, cel roşu, ceea ce înseamnă că intratul în apa mării este interzis. 

Citeste si: O fetiță de 3 ani a fost găsită complet dezbrăcată pe o stradă din Piteşti

În urmă cu o săptămână, în primul weekend de vară, doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce au vrut să se răcorească în apă, în canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia.

Citeste si: Accident grav în centrul Bucureștiului. O mașină s-a răsturnat pe plafon, iar două persoane au fost rănite

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI