Un bărbat a fost lovit în timp ce traversa șoseaua, chiar pe trecerea de pietoni, în Galați. A fost acroșat de o mașină de poliție, iar în urma impactului a fost transportat la spital.

Lovit de mașina de poliție pe trecerea de pietoni

Un accident teribil s-a petrecut în localitatea Cudalbi, la Galați. În timp ce traversa șoseaua pe trecerea de pietoni, un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost lovit de mașina de poliție.

Citește și: VIDEO Și-a pus botox, a slăbit și și-a îndepărtat tatuajele doar ca să scape de poliție. Interlopul român a fost însă depistat de autoritățile spaniole

Bărbatul a fost grav rănit. La fața locului a ajuns imediat un echipaj medical care a intervenit de urgență. Bărbatul ar fi intrat în stop cardio-respirator în drum spre unitatea medicală, dar în urma manevrelor de resuscitare a fost salvat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Imaginile de supraveghere din zonă au surprins momentul impactului. Bărbatul pare că se asigură înainte de a traversa, moment în care este acroșat de mașina de poliție.

Șoferul autospecialei de poliție a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare negativă.

Citește și: Noi ipoteze în cazul tentativei de asasinere a lui Donald Trup. Anunțul făcut de directorul FBI lansează suspiciuni și revoltă: "Există unele întrebări"

Ce au transmis autoritățile

"La data de 25 iulie 2024, în jurul orei 17:45, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 251, în localitatea Cudalbi. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că o autospecială de poliție ar fi acroșat un bărbat, de 60 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, survenind rănirea acestuia. Acesta a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Autospeciala de poliție nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune", se arată în comunicatul transmis de IPJ Galaţi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si