Jandarmii care au efectuat controlul de securitate de la intrarea în Judecătoria Buhuși au surprins un bărbat de 65 de ani care purta asupra lui un cuțit de 25 de centimetri.

Prins cu un cuțit la intrare în Judecătoria Buhuși

Un bărbat de 65 de ani a fost prins în această dimineață de jandarmii care efectuau controlul de securitate de la intrarea în Judecătoria Buhuși cu un cuţit de dimensiuni mari asupra sa. 

Citește și: A rămas fără permis de conducere după ce a făcut o criză de Parkinson la volan

În momentul solicitării accesului în instituție, jandarmii l-au întrebat dacă are asupra sa obiecte interzise, iar după primirea răspunsului negativ, au procedat la controlul corporal. Nu mică le-a fost mirarea să descopere că acesta avea asupra sa un cuţit de tip briceag de 25 de centimetri într-un buzunar de la geacă.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Doi jandarmi au fost răniți de același glonț după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat

După ce bărbatul a fost întrebat ce intenționa să facă cu arma albă, el a răspuns că l-a folosit pentru uz personal atunci când a mers la pădure și l-a uitat în geacă.

Astfel, s-a întocmit actul se sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, iar cuțitul a fost ridicat în vederea confiscării/continuării cercetărilor. 

Citește și: Bătaie în traficul din București: un bărbat a fost reținut

„Cetăţenii pot solicita sprijinul forţelor de ordine publică, ori de câte ori este nevoie, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112”.

Bătaie la mall în Botoșani. Un bărbat care amenința oamenii cu briceagul a fost reținut

O bătaie în care au fost implicați aproximativ 15 persoane a avut loc miercuri, 22 martie, într-un mall din Botoșani.

Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce ar fi scos un briceag, cu care a amenințat lumea din jur.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Miercuri, în jurul orei 17:00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui complex comercial din municipiul Botoșani, are loc un conflict între mai multe persoane.

Bătaia a avut loc în zona food-court. 

Bătaie într-un mall din Botoșani

Apelul la 112 a fost făcut de către angajații mall-ului, iar toți clienții din centrul  comercial au ieşit în stradă de speriați de întregul scandal.

Inițial un bărbat s-ar fi certat un bărbat cu o femeie, după care disputa a degenerat.

Unii s-au folosit și de scaunele din zona restaurantelor. 

La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), precum și o ambulanță întrucât în sesizarea făcută la IPJ s-a anunțat și că unii folosesc și cuțite. 

Citește și:  Doi medici rezidenți din Iași au fost plasați sub control judiciar în dosarul cu stimulatoarele cardiace

Citeste si:  Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si:  Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Forțele de ordine care s-au deplasat la fața locului au aplanat conflictul. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni în urma incidentului.

Un bărbat a fost reținut 

O parte dintre persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției. După audieri, Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani.

Citește și:  Reacția unei mame când a fost informată că fiica ei se droga la școală: "Poate se parfuma"

Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

"Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.", au transmir autoritățile printr-un comunicat.

Citește și:  Grevă generală a transporturilor în Franța. MAE a emis o nouă avertizare de călătorie

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si