Cei care l-au observat pe scandalagiul cu toporul au fost patru polițiști care se îndreptau spre locul de muncă. Aceștia au intervenit prompt pentru a-l opri pe bărbat.

”La data de 13 mai a.c., ora 15.50, patru poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Cujmir, în timp ce se deplasau pentru a intra în serviciu au observat în localitatea Roşiori, comuna Vânători un bărbat de 23 ani care alerga pe strada având un obiect tăios în mână.

Politistii au reacţionat imediat, imobilizând şi încătuşând persoana în cauză, totodată, deposedându-l de obiectul respectiv”, au transmis duminică, 14 mai 2023, reprezentanții IPJ Mehedinţi.

Citește și: Un bodyguard a fost înjunghiat în Suceava. Atacatorul era nervos după ce a fost dat afară din club

În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au stabilit că bărbatul și-ar fi agresat fizic partenera de viață și ar fi distrus luneta unui autoturism anterior incidentului.

Împotriva bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, violență în familie și distrugere.

Spargere la un cazino din Maramureș! Hoții au luat tot și s-au făcut nevăzuți

În această dimineață, un cazino din Vișeu de Sus a fost jefuit de persoane necunoscute, care au sustras toate încasările de azi-noapte și au dispărut fără urmă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La ora actuală, polițiștii sunt la fața locului și încearcă să găsească indicii care să-i ajute să-i identifice pe cei responsabili pentru furt.

Citește și: Anchetă la Rafinăria Petromidia. Care este starea de sănătate a femeii?

Conform informațiilor obținute din surse judiciare, incidentul a avut loc la un cazino situat la mai puțin de 100 de metri de sediul Judecătoriei din Vișeu de Sus. Potrivit aceleiași surse, angajata cazinoului a mers la toaletă în timpul serviciului, moment în care persoane necunoscute ar fi închis-o acolo.

Indivizii au profitat de absența angajatei pentru a sustrage toate încasările din noaptea precedentă. În acest moment, nu se cunoaște încă suma exactă a furatului.

Citește și: Incredibil! O femeie a aflat că are datorii la bancă, deși nu făcuse nici un împrumut: „Te trezești dator când nu ai luat un leu de nicăieri"

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Femeia a fost descoperită în jurul orei 7 dimineața de către colegii săi, care veniseră să preia schimbul de la ea. Aceștia au auzit strigătele și bătăile în ușa de la toaletă și au reușit să o elibereze pe angajată. Aceasta a explicat imediat ce s-a întâmplat, iar colegii ei au sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța poliția.

La fața locului se află acum echipe de polițiști și criminaliști, care încearcă să găsească orice indicii care să-i ajute să-i identifice pe autorii furtului. Aceștia prelevează amprente și analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a încerca să găsească persoanele responsabile pentru această infracțiune. Cazul este în curs de investigație, iar autoritățile încearcă să ia măsurile necesare pentru a-i prinde pe cei responsabili.

Citește și: Maria a dispărut fără urmă de 5 zile. Familia este disperată: „Acum îmi dau seama că a fost un rămas bun și m-a îmbrățișat“


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si