Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost prins în timp ce vindea cocaină în valoare de 6.000 de euro

O persoană din București a fost prinsă în flagrant după ce a vândut aproximativ 90 de grame de cocaină.

Diana Puiu,

Un bărbat a fost prins în timp ce vindea cocaină în valoare de 6.000 de lei

[Sursa foto: national.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul din București a fost prins în timp ce vindea 90 de grame de cocaină pentru suma de 6.000 de euro. Anunțul vine din partea Poliției Române.

Citeste si: Drogurile, motivul crimei de la medicină

„Din cercetări a reieşit că, în luna august, una dintre persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat, în mod repetat, cu cocaină de la o altă persoană bănuită, drogurile fiind comercializate consumatorilor din municipiul Bucureşti. Luni, una dintre acestea a fost prinsă, în flagrant delict, după ce ar fi vândut aproximativ 90 de grame de cocaină, pentru 6.000 de euro”, se precizează în comunicat.

Citeste si: VIDEO- Doi studenți marocani au fost arestați după ce ar fi ucis un tunisian

În urma verificărilor efectuate, au fost descoperite și ridicate aproximativ 800 de grame de cocaină, 1.340 de euro, 700 de dolari, 4.000 de lei, trei telefoane mobile, instrumente pentru porționarea cocainei și un cântar.
Porcurorii DIICOT au dispus reținerea celor două persoane pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Cinci persoane au fost reținute după ce au vândut droguri din cultură proprie

Cinci persoane au fost reținute după ce au vândut droguri din cultură proprie

Cinci persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri. Aceștia au vândut 9 kilograme chiar din plantația proprie.

Persoanele reținute au prorpia cultură de cannabis în Tulcea, iar de la sfârșitul anului trecut au vândut 9 kilograme de substanțe interzise.

Citeste si: Un bărbat cu cetățenie română și maghiară a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru acte de terorism

În 4 august, polițiștii de combatere a criminalității organizate Constanța l-auprins în flagrant pe unul dintre suspecți, un bărbat de 48 de ani.

Acesta vindea peste două kilograme de cannabis.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si:  Doi bărbați au fost arestați după ce au furat peste 25.000 de lei din mașinile aflate în parcare

"Ulterior, au fost puse în aplicare zece mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Medgidia, oraşul Năvodari şi în judeţul Tulcea, fiind descoperite 70 de grame de cannabis, 10 grame de haşiş,  1,95 grame de cocaină,  23,45 grame de seminţe de cannabis, 10 plante de cannabis, având substanţa activă THC în cantitate de 4.873,45 grame, 23 de grame de aur, două cântare electronice, 124 de pliculeţe goale, 15 telefoane mobile, 566 de cutii cu privire la care urmează să se dispună expertizarea, pentru a se stabili dacă sunt materiale pirotehnice, trei ceasuri, două autoturisme, două pistoale, 71.138 de lei, 29.965 de euro, 60 de dolari, 555 de lire turceşti, 135 de lire sterline şi alte bunuri şi înscrisuri cu valoare probatorie”, a mai precizat IPJ Constanţa. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI