Incidentul de la un bar din Vâlcea a început în momentul în care vânzătoarea a refuzat să îi mai vândă alcool bărbatului, pe motiv că era foarte beat.

Bărbatul de 30 de ani s-a întors cu o drujbă și a amenințat vânzătoarea, fapt care a dus la reținerea acestuia.

Citeste si: Un român a ucis o femeie care l-a refuzat, în Italia. Anchetatorii au considerat inițial că a fost o sinucidere

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 30 de ani, care se afla în stare avansată de ebrietate şi care a dorit să comande şi să consume băuturi alcoolice, de la bar, a fost refuzat de către barman, moment în care acesta a plecat spre domiciliu de unde a luat un motoferăstrău. Bărbatul s-a întors la bar, a pornit motoferăstrăul şi a început să o ameninţe pe apelantă, creându-i astfel o stare de temere”, se arată într-un comunicat dat publicităţii miercuri de Poliţia judeţeană Vâlcea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a izbucnit în hohote de râs, după ce a lovit o femeie însărcinată cu picioarele în burtă: ,,Nu meriţi un copil!"

Un bărbat a lovit cu picioarele o femeie însărcinată

Scene de groază au avut loc în Marea Britanie după încheierea unei petreceri. Un tânăr s-a tăvălit pe astfalt în hohote de râs după ce a lovit o femeie însărcinată cu picioarele în burtă. În repetate rânduri, atacatorul i-a spus „Nu meriţi un copil”.

Citeste si:  Un băiat în vârstă de 15 ani a furat o mașină și a făcut prăpăd pe străzile din Marea Britanie. A ucis cinci persoane, dintre care trei copii:,, A scăpat fără grijă"

Incidentul tulburător s-a desfășurat în Aiburth, Liverpool, după o petrecere ce a avut loc într-un bar. Individul s-a prezentat în faţa instanţei din Liverpool sub acuzația mai multor infracţiuni, printre care se enumeră agresiuni şi alte violenţe faţă de femeie, precum şi agresiune asupra unui paramedic de la ambulanţă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Bărbat care a ameninţat cu o macetă trei tineri care distribuiau pliante electorale, cercetat de poliţişti

Procurorul Paul Becker a precizat că în data de 16 mai 2020, Rebbeca Barlow însoțită de prietena ei Eleanor Bradshaw au plecat împreună la o petrecere în Aiburth. Acole cele două  „băuseră şi consumaseră droguri”. Undeva în jurul orei 5 dimineața, Roberts le-a întrebat pe cele două fete dacă vor să  „continue să bea”  și le-a invitat pe cele două în apartamentul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si