''Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat 5 percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt din locuinţă, faptă ce ar fi fost comisă în municipiul Iaşi. De asemenea, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări'', anunţă joi dimineaţă Poliţia.

Citeste si: Primarul unui oraș din Vrancea a fost reținut pentru mai multe infracțiuni

Acesta ar fi sustras peste 500.000 de lei din locuința bărbatului pe care îl cunoștea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

'În baza probatoriului administrat în cauză, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi introdusă în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi'', precizează IGPR.

Citeste si: O româncă, ospătăriță în Franța, a fost arestată după ce ar fi furat aproape 72 de mii de perechi de ochelari de designer. Prejudiciul este uriaș

O româncă ar fi furat aproape 72 de mii de perechi de ochelari din Franța

O româncă în vârstă de 43 de ani, ospătăriță în Franța, a fost pusă sub acuzare la Lons-le-Saunier, în regiunea Franche-Comté, fiind suspectată că ar fi furat ochelari în valoare de 3,6 milioane de euro. Femeia care locuiește la Versailles, a fost arestată în urmă cu câteva zile de jandarmi, care o suspectează că a participat la o spargere în Jura, în urmă cu doi ani.

Citeste si: Percheziţii în România şi Marea Britanie într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Cinci persoane au fost arestate

La aproape doi ani de când a avut loc jaful care a produs pagube colosale, o româncă în vârstă de 43 de ani a fost pusă sub acuzare.

"În urma audierilor care au avut loc marţi, faţă de  primarul oraşului Mărăşeşti, Valerică Chitic, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, începând cu ora 22,10. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar privind mai multe infracţiuni, printre care folosirea funcţiei pentru favorizarea altor persoane, delapidare, fals intelectual, folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii şi grup infracţional organizat. Facem precizarea că, până la adoptarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, persoana reţinută se bucură de prezumţia de nevinovăţie", a declarat, pentru AGERPRES, procurorul de caz, Nicolae Pîrcălăbescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si