Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a fost retinut dupa ce a impuscat un cerb estimat la 6.000 de euro

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Albac, judeţul Alba, a fost reţinut, marţi, după ce ar fi împuşcat, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, un cerb a cărui valoare este estimată la 6.000 de euro.

A.S.,

Cerb împușcat 

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit IPJ Alba, luni dimineaţa, bărbatul s-a deplasat, cu un autoturism de teren, pe fondul cinegetic Arieşul Mijlociu din comuna Gârda de Sus şi, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, a împuşcat un cerb a cărui valoare a fost estimată la 6.000 de euro.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, marţi, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni pentru dispunerea altor măsuri, acesta fiind acuzat de braconaj cinegetic şi uz fără drept de armă letală.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

"Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Câmpeni, Garda de Sus şi Albac l-au identificat pe H.N., de 45 de ani, din comuna Albac, ca persoană bănuită de comiterea unor fapte de braconaj cinegetic şi uz de armă letală, fără drept", spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, relateaza MEDIAFAX.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI