Un bărbat a fost spulberat pe o trecerede pietoni de către un șofer neatent. Victima a ajuns la spital. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a interveni la accidentul rutier produs pe strada Câmpului.

Citește și: Accident pe DN2. Șapte persoane au fost implicate, iar două dintre ele au ajuns la spital

Din primele informații ar fi vorba de un șofer de 62 de ani care a accidentat un bărbat de 78 de ani, care traversa regulamentar.

Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citește și: EXCLUSIV: Șoferul beat, care a spulberat 6 copii pe o trecere de pietoni din Petroșani, riscă închisoarea pe viață./ Adrian Cuculis: ”Șoferul circula cu peste 137 km/h în momentul în care i-a zărit pe copii pe trecerea de pietoni”

Accident pe DN2. Șapte persoane au fost implicate, iar două dintre ele au ajuns la spital

Accident rutier pe DN2, în județul Neamț! Incidentul nefericit s-a produs în cursul zilei de sâmbătă. Două persoane au ajuns la spital.

Șapte persoane au fost implicate într-un  accident rutier  pe DN2. Incidentul s-a produs în cursul zilei de sâmbătă în județul Neamț, unde 2 autoturisme s-au ciocnit. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma impactului, 2 persoane au ajuns la spital.

Accidentul rutier s-a produs pe DN2 – E 85, pe raza localităţii Horia, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane. 

Citește și:  Trei copii, loviți pe o trecere de pietoni din Piatra Neamț de un șofer de 64 de ani

„Ajunşi la locul producerii evenimentului, pompierii au găsit într-unul din autoturisme o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei femei de 68 de ani, pasageră în autoturism.

Citește și:  EXCLUSIV: Durere fără margini în familia campionului mondial la robotică, mort în accident./ ”Dănuț avea ceva special, era foarte creativ. Sufletul meu plânge”

Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM ulterior fiind transportată la camera de primiri urgenţe Roman. Conducătorul auto, un bărbat de 72 ani a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD,  ulterior fiind transportat la camera de primiri urgenţe Roman”, transmite  ISU Neamţ.

Citește și: EXCLUSIV: Tatiana a murit la doar 15 ani, lovită pe trecerea de pietoni. Fratele ei, declarații cutremurătoare: ”Părinții sunt devastați, ne dorim ca șoferul să primească o pedeapsă cu executare”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si