Nenorocirea a avut loc în cartierul Nicolina, situat in zona de sud a Iașiului. Bărbatul ținea în mână o cafea și nu s-ar fi asigurat că vine locomotiva.

Citește și: Accident grav în Arad: O femeie a murit, iar o altă persoană e în stare critică

Din primele informații, trenul nu ar fi avut viteză foarte mare. Echipajul medical sosit la fata locului nu a mai putut face nimic, decât sa constate decesul. 

Incendiu izbucnit la locomotiva unui tren, în Prahova. Călătorii au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de călători în județul Prahova. Pasagerii au ieşit din vagoane şi nu sunt persoane rănite.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Locomotiva se afla în comuna Tinosu, județul Prahova, în momentul în care  incendiul a izbucnit.

Trenul circula pe  ruta Ploieşti-Bucureşti, halta Prahova. 

Citește și: Accident grav în Fundătura, pe DN1C: o mașină a luat foc după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod

”S-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de stingere cu pulbere (azot) şi un echipaj SMURD.

Călătorii s-au autoevacuat, nu există victime.  De asemenea, nu putem aproxima numărul de călători deoarece, până la sosirea echipajelor, cei mai mulţi au părăsit locul evenimentului”, a explicat sursa citată.

”Incendiul este lichidat în acest moment. Au ars podeaua locomotivei pe aproximativ 4 mp si cablaje electrice”, a transmis ISU Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si