"25 Septembrie 2022, ora 12.01, Sectorul 1, București, cer senin, asfaltul uscat, condiții favorabile pentru decolarea unui avion și-n același timp pentru producerea unui accident rutier pe drumurile publice în cazul rulării cu o viteză de 186 km/h. Atenție, limita pe sectorul de drum respectiv este de 60 km/h", au transmis reprezentanții polițiștilor bucureșteni într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Capitalei.

Citeste si: Gabriela Firea, revoltată că un proiect a fost lăsat în paragină de conducerea Primăriei București: „Baza sportivă Sahighian este, din nou, abandonată”

Șoferul vitezoman a rămas fără permis de conducere și va trebui să scoată din buzunar suma de 1.300 de lei pentru a-și plăti amenda. Bărbatul a fost oprit la timp de “turnul de control al Brigăzii Rutiere” înainte ca siguranța celorlalți participanți la trafic să fie pusă în pericol. Mai mult, acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru120 de zile.

Conform reprezentanților Poliției Capitalei, în doar câteva ore de acțiune a polițiștilor, alți 14 conducători auto au rămas fără permis.

Un tânăr de 25 de ani a murit pe loc într-un grav accident, în Cluj-Napoca. Bolidul său avea 180 km/h

Duminică dimineață, un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit într-un accident produs pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Autoturismul era puternic avariat. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un tânăr de 25 de ani, absolvent la Facultății de Drept, s-ar fi urcat la volan sub influența unor substanțe interzise și- cu 180 de km la oră- s-a înfipt cu mașina într-un stâlp. Atât de violent a fost impactul că nu a avut nicio șansă de salvare.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu despre închiderea școlilor în sezonul rece: ”Vor fi asigurate condiții de funcționare a școlilor în perioada sezonului rece”

Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Apelul de urgenţă a venit la ora 6:18, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale, precum şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ulterior, în sprijin a venit şi o autospecială cu modul de descarcerare de la Detaşamentul 1 ”, a transmis, duminică, ISU Cluj.  

Potrivit sursei citate, pompierii au descoperit la fața locului un autoturism puternic avariat, iar șoferul prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că a fost declarat decedat. 

Citeste si: Alertă alimentară în România: o bacterie a fost descoperită în mai multe sortimente din acest produs


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si