Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost surprins de radar cu o viteză uriașă pe un bulevard din Capitală. Ce a pățit șoferul vitezoman

Un șofer din Capitală a fost oprit de oamenii legii, în centrul orașului, după ce radarul l-a înregistrat cu o viteză de 186 km/h. Potrivit polițiștilor, acesta este un record de viteză al ultimilor ani. Mai mult, ofițerii  precizează că incidentul a avut loc duminică, pe Bulevardul Aviatorilor, în apropiere de sediul Guvernului.

Alexandra Costea,

Un bărbat a fost surprins de radar cu o viteză uriașă pe un bulevard din Capitală. Ce a pățit șoferul vitezoman

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"25 Septembrie 2022, ora 12.01, Sectorul 1, București, cer senin, asfaltul uscat, condiții favorabile pentru decolarea unui avion și-n același timp pentru producerea unui accident rutier pe drumurile publice în cazul rulării cu o viteză de 186 km/h. Atenție, limita pe sectorul de drum respectiv este de 60 km/h", au transmis reprezentanții polițiștilor bucureșteni într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Capitalei.

Citeste si: Gabriela Firea, revoltată că un proiect a fost lăsat în paragină de conducerea Primăriei București: „Baza sportivă Sahighian este, din nou, abandonată”

Șoferul vitezoman a rămas fără permis de conducere și va trebui să scoată din buzunar suma de 1.300

de lei pentru a-și plăti amenda. Bărbatul a fost oprit la timp de “turnul de control al Brigăzii Rutiere” înainte ca siguranța celorlalți participanți la trafic să fie pusă în pericol. Mai mult, acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru120 de zile.

Conform reprezentanților Poliției Capitalei, în doar câteva ore de acțiune a polițiștilor, alți 14 conducători auto au rămas fără permis.

Un tânăr de 25 de ani a murit pe loc într-un grav accident, în Cluj-Napoca. Bolidul său avea 180 km/h

Duminică dimineață, un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit într-un accident produs pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Autoturismul era puternic avariat. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un tânăr de 25 de ani, absolvent la Facultății de Drept, s-ar fi urcat la volan sub influența unor substanțe interzise și- cu 180 de km la oră- s-a înfipt cu mașina într-un stâlp. Atât de violent a fost impactul că nu a avut nicio șansă de salvare.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu despre închiderea școlilor în sezonul rece: ”Vor fi asigurate condiții de funcționare a școlilor în perioada sezonului rece”

Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Apelul de urgenţă a venit la ora 6:18, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale, precum şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ulterior, în sprijin a venit şi o autospecială cu modul de descarcerare de la Detaşamentul 1 ”, a transmis, duminică, ISU Cluj.  

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit sursei citate, pompierii au descoperit la fața locului un autoturism puternic avariat, iar șoferul prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că a fost declarat decedat. 

Citeste si: Alertă alimentară în România: o bacterie a fost descoperită în mai multe sortimente din acest produs

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI