Tragedia a avut loc noaptea trecută, iar vecinii l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 56 de ani abia de dimineață. Inițial, oamenii au crezut că bărbatul a fost atacat de câini, mai ales că avea numeroase răni în zona abdomenului.

Se pare că, în cursul nopții trecute victima și prietenul său de pahar au băut împreună, după care între cei doi ar fi pornit o altercație.

Citeste si: Scene de coșmar pentru o familie de români din Italia. Afectat de divorț, un român și-a luat ostatici fosta soție și copilul

Conform purtătorului de cuvânt de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, Lavinia Șișman, bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost ucis cu sânge rece cu ajutorul unui obiect înțepător- contondent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În acest caz, oamenii legii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, iar bărbatul suspectat de crimă va fi dus la audieri.

Cum s-a întâmplat totul

Totul a avut loc în satul Bobaița, comuna Malovăț din județul Mehedinți, acolo unde un bărbat ar fi fost sfâșiat de câini și a murit în urma rănilor suferite, potrivit localnicilor.

Victima în vârstă de 56 de ani a suferit numeroase leziuni în zona abdomenului.

Citeste si: Mașini luate de ape la Chișinău. Apa a ajuns aproape de parbrizele mașinilor

Potrivit primele informații oferite în acest caz, bărbatul a fost să bea împreună cu un prieten, apoi a intrat în curtea unui vecin, moment în care a fost atacat de câini.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a i se salva viața.

Citeste si: Moarte șocantă pentru un copil de aproape doi ani: A fost lovit în cap de grindină

S-a deschis o amplă anchetă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si