Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost ucis de soția sa cu o lopată

Un bărbat a fost descoperit mort, cu multiple traumatisme la nivelul capului. El ar fi fost ucis cu lopata de soție.

Diana Puiu,

Un bărbat a fost ucis de soția sa cu o lopată

[Sursa foto: ziarulargesenilor.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din Bihor a fost ucis de soție cu o lopată. Bărbatul avea vârsta de 58 de ani ;i era din localitatea bihoreană Vârciorog.
Trupul bărbatului a fost descoperit în cursul dimineții de luni, a informat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citeste si: Un om de afaceri cunoscut, dat dispărut sâmbătă, a fost găsit mort într-o râpă

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, unde medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului.

Între timp, un procuror din cadrul Parchetului Bihor a început, deja, audierile, deocamdată, fără să formuleze vreo acuzaţie faţă de o persoană.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal in rem pentru omor”, a declarat procurora.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Caz șocant în Maramureș. O femeie și-a bătut soțul cu coada de mătură până l-a omorât, în ziua de Paște

Un bărbat a fosu ucis cu coada de mătură, chiar în ziua de Paște

Crimă oribilă în comuna Borșa, Maramureș, chiar în ziua de Paște. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit fără suflare în casă, zăcând pe podeaua din dormitor. Potrivit primelor informații, se pare că omul a fost ucis de propria soție, care l-ar fi lovit cu brutalitate cu o coadă de mătură.

Citeste si: Crimă misterioasă la Cluj. O femeie, mai tânără cu 40 de ani decât soţul ei, este suspectată că l-ar fi ucis cu sânge rece

Din păcate, medicii echipajului de prim-ajutor care s-a deplasat de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului în vârstă de 63 ani, fiind nevoiți să declare decesul.

Citeste si: Un cadavru a stat luni întregi înfășurat într-un covor. Autorul crimei este de negăsit

Bărbatul a suferit multiple trumatisme în urma bătăii: fractură de stern, traumatism toracic, coaste fracturate, leziuni la picioare, cap și brațe. Acestea i-au adus omului sfârșitul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI