El a marturisit ca a procedat asa pentru ca nu a mai putut contacta angajatii firmei pentru pregatirile de inmormantare, iar Politia nu l-a ajutat. Omul a spus ca s-a hotarat sa se descurce singur, asa ca a pus cadavrul soacrei intr-o dubita si l-a dus la alta casa funerara.

Barbatul care a spart usa unei firme de pompe funebre a recurs la acest

gest din disperare, pentru ca inmormantarea soacrei sale se apropia iar el nu mai reusea sa ia legatura cu firma de pompe funebre unde era depusa. El s-a hotarat sa se ocupe personal de asta, dupa ce s-a dus la Politie, iar agentii i-au spus ca nu-l pot ajuta. A spart usa firmei de pompe funebre  din Rochester, Kent, plecand in spatele dubitei cu cadavrul soacrei. Omul nu i-a spus sotiei sale ca a recurs la o asemenea fapta. Managerul celei de-a doua firme de pompe funebre  a spus ca omul a incercat multa vreme sa ia legatura cu ceilalti: "A stat multa vreme si la politie, iar in final a spus: Trebuie sa ma duc si sa o iau", a declarat directorul Robert Lawrence pentru publicatia independent.co.uk.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"N-am avut de ales, a trebuit sa iau cadavrul de acolo. M-am ocupat de organizare si nu am vrut sa o supar pe sotia mea", a spus omul, al carui nume nu a fost facut public.

Sursa: libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si