Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a gasit un surub in painea cumparata dintr-un hipermarket din Capitala. Inspectorii de la Protectia consumatorului au deschis o ancheta

Un barbat din Capitala a descoperit intr-o paine cumparata de la un hipermarket un surub. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au început o anchetă.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Efectiv am simţit ceva foarte puternic o durere către dinte, către dinte şi gingie. Mi-am dat seama că este un corp dur şi prin pipăire am observat că este un şurub. Bine, el era învelit în pâine. Am descoperit că era un şurub pe care puteam să-l ingerez,” povesteşte Mihai Manole, potrivit Digi24.

Barbatul a povestit ca a mers la hipermarketul de unde a cumparat painea pentru a cere explicatii, insa nu a prezentat si bonul fiscal, spun reprezenantii magazinului, de aceea nu au putut face verificari.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Inspectorii ANPC au demarat deja un control. „ Vom merge pe trasabilitatea produsului, pe fluxul tehnologic, să vedem exact unde a existat problema de contaminare sau introducere a acelui obiect, corp străin, în corpul respectiv,” spune Paul Anghel, director general ANPC.

In cazul in care se vor gasi nereguli, amenzile sunt cuprinse între 3.000 şi 30 de mii de lei şi vizează magazinul care vinde produsul cu probleme.

Cei care se confrnta cu astfel de probleme pot face sesizari la Directia Sanitar-Veterinara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI