Printre locatarii unui cartier din Botoșani s-a instalat teroarea, după ce un bărbat a ieșit pe balcon și a început să tragă cu un pistol, unde vedea cu ochii. Speriați de ce e mai rău, oamenii au sesizat de urgență autoritățile.

Scene de groază în Botoșani. A ieșit pe balcon și a început să tragă cu pistolul 

Scene de-a dreptul șocante s-au petrecut într-un cartier din municipiul Botoșani.

Un bărbat a ieșit pe balcon și a început să tragă unde vedea cu ochii. Îngroziți și temându-se pentru viața lor, oamenii au alertat imediat autoritățile.

Citește și: Un pensionar, nemulțumit pentru pensia de 17.000 de lei, obținută după recalculare. Mulți nici nu visează la această sumă: "Mi se pare bătaie de joc"

Foto simbol- armă

[Sursa foto: istockphotos]

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipe de polițiști. Bărbatul care a pus în pericol viețile oamenilor a fost găsit în parcul din fața locului unde, potrivit martorilor, a mai tras un glonț.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Polițiștii au găsit asupra acestuia patru cartușe și o armă, iar individul în vârstă de 53 de ani a fost condus la sediul poliției.

Autoritățile au dispuns un mandat de percheziție domiciliară, iar în urmă verificărilor din locuință, polițiștii au identificat și ridicat mai multe probe, printre care 22 de cartușe.

Citește și: Cine va plăti pentru moartea lui Filip, băiețelul de 8 ani care a decedat la cursurile de înot? Detalii din anchetă

Foto simbol- polițist

[Sursa foto: istockphotos]

"Am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că într-un parc din municipiul Botoșani, cineva ar fi tras în plan vertical cu armă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zona respectivă, iar în scurt timp a fost identificat un bărbat de 53 de ani, din municipiul Botoșani, iar în urma controlului corporal, asupra acestuia au fost identificate patru cartușe și o armă, care au fost ridicate de polițiști, iar bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Ulterior, în această dimineață, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului respectiv, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, printre care 22 de cartușe. Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24h, fiind introdus în arestul IPJ Botoșani", a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si