Printre victime sunt și mai mulți agenți de poliție, iar la locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţe. 

Un bărbat a intrat cu mașina în mai multe persoane pe un aeroport din Germania

"Un individ care conducea un autoturism a lovit, aparent intenţionat, alte vehicule şi persoane, unele reuşind să se ferească", a declarat un oficial din cadrul Poliţiei, conform publicaţiei Die Welt, conform Mediafax.

Citește și: Atac armat la un liceu din SUA: un elev minor a fost găsit mort după ce a rănit două persoane

"În momentul de faţă, bilanţul este de mai multe persoane rănite", se mai arată în comunicat.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un campion mondial la box este jefuit de ceasul de 80.000 de euro cu diamante

Polițiștii l-au reținut pe șofer, un bărbat în vârstă de 57 de ani care ar avea probleme psihice. Individul a fost transportat la spitalul de psihiatrie.

Un elev minor a fost găsit mort după ce a rănit două persoane

Un elev minor american, Austin Lyle, a fost găsit mort după ce a rănit prin împuşcare două persoane la East High School în Denver.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Focuri de armă între interlopi, la o benzinărie din București! Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Austin Lyle, în vârstă de 17 ani, a fost găsit decedat într-un comitat vecin, potrivit presei internaționale.

La intrarea în Liceul East High School din Denver, băiatul a fost percheziționat, fiind găsită o armă asupra sa.

Citește și: Un localnic furios, în scaun cu rotile, a încercat să incendieze mașina primăriei, în semn de protest. Totul s-a întâmplat în Gorj

Polițiștii ” au sosit foarte rapid la faţa locului şi au descoperit foi bărbaţi adulţi cu răni împuşcate”, a anunţat şeful Poliţiei din Denver Ron Thomas. 

Două persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă.

Minorul care a provocat atacul a fost găsit mort

Austin Lyle a fost găsit decedat într-un comitat vecin, lângă mașina sa, însă autoritățile nu au comunicat încă cauza morții.

Citește și: Caz șocant în Australia! Un taximetrist a fost ucis cu sânge rece după ce a luat doi adolescenți în mașină

Adolescentul era percheziționat în fiecare dimineață la intrarea în liceu, fiind o procedură standard în cazul elevilor cu un comportament îngrijorător.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si