Shaun Roberts, în vârstă de 29 de ani i-a spus în nenumărate rânduri gravidei că că nu merită un copil. Acesta a lovit-o cu picioarele în burtă în timpul unei altercaţii.

Un bărbat a izbucnit în hohote de râs, după ce a lovit o femeie însărcinată cu picioarele în burtă: ,,Nu meriţi un copil!"

Citeste si: Un băiat în vârstă de 15 ani a furat o mașină și a făcut prăpăd pe străzile din Marea Britanie. A ucis cinci persoane, dintre care trei copii:,, A scăpat fără grijă"

Incidentul tulburător s-a desfășurat în Aiburth, Liverpool, după o petrecere ce a avut loc într-un bar. Individul s-a prezentat în faţa instanţei din Liverpool sub acuzația mai multor infracţiuni, printre care se enumeră agresiuni şi alte violenţe faţă de femeie, precum şi agresiune asupra unui paramedic de la ambulanţă.

Procurorul Paul Becker a precizat că în data de 16 mai 2020, Rebbeca Barlow însoțită de prietena ei Eleanor Bradshaw au plecat împreună la o petrecere în Aiburth. Acole cele două „băuseră şi consumaseră droguri”. Undeva în jurul orei 5 dimineața, Roberts le-a întrebat pe cele două fete dacă vor să „continue să bea” și le-a invitat pe cele două în apartamentul său. Inițial, tânărul a fost  „drăguț și implicat în conversație”, potrivit Liverpool Echo.

Citeste si: O cântăreață celebră a murit în urma unui accident aviatic. Avea 26 de ani

Tânărul a devenit agresiv fără motiv

Cu toate că tânărul a părut amabil, atunci cân în discuție s-a adus vorba de copii Rebbecăi, acesta a devenit foarte  „agitat”, susținând că serviciile sociale îl anchetează în privinţa copiilor săi. A început să  „ţipe şi să se lovească cu capul de pereţi”, lăsându-le pe femei  „în stare de şoc, speriate” Procurorul a continuat, povestind cum atacatorul s-a uitat apoi la o poză cu vărul său, care murise cu câteva săptămâni înainte de incident, afirmând  „cum poate

îndrăzni cineva să-l ţină la pământ şi să îl înjunghie”. „A început să ţipe, să lovească uşile, să lovească cu piciorul mobila şi să vorbească incoerent, iar când Eleanor s-a dus să cheme un taxi pentru a pleca acasă a devenit paranoic şi s-a năpustit asupra ei”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânărul de 29 de ani a pus-o la podea şi a continuat să o lovească cu pumnul în ceafă. Când prietena ei a încercat să intervină, Becker le-a  „lovit cap în cap de 5-6 ori”. Totodată, individul a spart o sticlă de bere în capul lui Eleanor şi şi-a apăsat genunchiul pe gâtul ei. Tânăra  „îl implora deja să fie lăsată să plece”  şi, în cele din urmă, când bărbatul a izbucnit în hohote de râs, tăvălindu-se pe jos,  „au putut să fugă la uşă şi să scape”.

În perioada acea, Eleanor se afla în primele etape ale sarcinii, lucru pe care Roberts l-ar fi știut. Cu toate acestea, individul  a lovit-o cu picioarele în stomac şi i-a spus că  „nu merită un copil” Se rugau pentru viaţa lor. După ceea ce lor li s-a părut că a durat o viaţă întreagă, bărbatul le-a dat drumul. A rămas întins pe podea, râzând incontrolabil”, a adăugat procurorul. 

Citeste si: Un bancher din Anglia s-a dat de gol în fața polițiștilor. Ce l-a trădat în cazul escortei ucise

Tinerele au rămas cu traume în urma incidentului tulburător

Rebbeca le-a mărturisit judecătorilor ă în urma incidentului s-a ales cu grave probleme de sănătate mintală. Aceasta retrăiește constat incidentul prin flashback-uri şi coşmaruri. Se sperie de străini şi iese foarte rar din casă. Femeia trăiește constant cu spaima că întâmplarea s-ar putea repeta.

Eleanor a experimentat aceleaşi trăiri şi suferinţe precum prietena sa. Aceasta a început să bea, ceea ce a făcut-o să-şi piardă locul de muncă şi copiii, după intervenţia serviciilor sociale. A mărturisit că se simte neputincioasă, mult sprea speriată pentru a mai putea avea o relaţie şi, în ciuda faptului că Rebbeca este cea mai bună prietenă a ei, nu mai petrec atât de mult timp împreună. 

Citeste si: Autopsia unui bărbat mort de COVID-19, în sala de bal a unui hotel. Biletul de intrare: 500 de dolari

Agresorul a fost violent și cu oamenii legii

Procurorul a declarat în faţa instanţei că pe perioada arestării şi a interogării, bărbatul în vârstă de 29 de ani nu a dorit să vorbească absolut deloc. La scurt timp după ce a fost eliberat pe cauţiune a comis noi infracţiuni, în data de 24 aprilie 2021. A produs inclusiv un blocaj în zona gării, după ce s-a aşezat pe şinele de tren la gara Sandhills, ceea ce a dus la oprirea de urgenţă a trenurilor până la ajungerea poliţiei. În faţa ofiţerilor a devenit violent, astfel încât au fost nevoiţi să-i aplice şocuri pentru a-l potoli. Le-a recunoscut poliţiştilor că  „intenţionează să-şi facă rău”, apoi a fost dus la spital şi internat la secţia de psihiatrie, unde a devenit eratic, furios şi abuziv verbal. Pentru că personalul medical nu îl putea calma, individul a fost plasat într-o cameră izolată, acolo a continuând să facă acuzaţii, să înjure şi să lovească pereţii. A făcut insulte şi ameninţări homofobe, spunându-i unui ofiţer că  „îi va viola soţia şi îi va omorî copiii”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Într-o altă zi, când a fost adus la poliţie pentru interogare, Roberts  a lovit un ofiţer în abdomen” şi i-a scuipat pe cei care încercau să îl calmeze. A început să vomite şi să-şi ceară scuze, pe motiv că  „se drogase”.

Michael Bagley, avocatul apărării, a declarat că Roberts  „a văzut un sens”  atunci când și-a schimbat pledoaria în ziua procesului și a cerut credit pentru acea pledoarie de vinovăție. El a recunoscut în instanţă că  „atunci când ia droguri se comportă grotesc”.

În prezent, procesul se află încă în desfăşurare.

Citeste si: Scene de film într-un magazin de bijuterii din Milano. Angajații au fost amenințați cu arma și sechestrați în timpul unui jaf


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si