Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a mers 800 de kilometri pentru a se vaccina cât mai rapid

Un constănțean a traversat toată România de la est la vest cu trenul pentru a se vaccina împotriva coronavirusului. Bărbatul a vrut să facă asta cât mai repede și doar la Arad a mai găsit loc.

Andreea Bolocan,

Un bărbat a mers 800 de km pentru a se vaccina

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Programarea a fost făcută de bărbat la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Grădiște. Constănțeanul s-a programat în luna ianuarie, pe platforma de vaccinare, în momentul în care s-a deschis campania de vaccinare pentru cei din etapa a II-a, lucrători din domenii esențiale și bolnavi cronici.

Bărbatul, care avea afecțiuni ce l-ar fi făcut vulnerabil în cazul infectării cu COVID-19, a dorit să se vaccineze cât mai repede, dar n-a găsit loc decât la Arad, atunci când a dorit să se programeze. Așa că a decis să aleagă primul loc disponibil.

Citeste si: Vești bune din partea celui care a inventat vaccinul Pfizer/BioNTech: „Probabil că nu vom avea nevoie de restricții până la sfârșitul verii”

A parcurs 800 de kilometri pentru a se vaccina

Bărbatul s-a prezentat la Arad în ziua programării la vaccin, după ce călătorise cu trenul 800 km.

Coordonatorul centrului de vaccinare de la Grădiște, medicul epidemiolog Lenuța Timiș: „Am avut, într-adevăr, la începutul lunii martie, o persoană venită tocmai din Constanța, pentru a se vaccina la Arad. Acesta nu este însă un caz singular.

Zilnic avem persoane din alte județe care vin la noi, în urma programării prin intermediul platformei”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

A mers cu trenul 800 de km pentru a se vaccina

Medicul spune că centrul pe care îl conduce a primit pacienți și din alte județe îndepărtate, dar nu atât de mult cum a fost cazul pacientului din Constanța: „Cei mai mulți sunt din județul Timiș, avem zile când aproape jumătate dintre cei pe care îi vaccinăm sunt din Timiș, dar vin și din Bihor sau Bistrița.

Citeste si: Premierul unei țări s-a îmbolnăvit de COVID, la două zile după vaccin!

Centrul de vaccinare din Grădiște, extrem de solicitat

Centrul de vaccinare din Grădiște a fost destul de greu încercat din punctul de vedere al patologilor: am avut pacienți cu boli rare, alergii, boli autoimune, care au venit să se vaccineze la noi și nu știam dacă vor avea reacții adverse, și mai ales de ce natură, postvaccinare. Dar nu am au fost evenimente deosebite, cu toate că eram pregătiți să intervenim cu medicație de toate felurile, dar și aparatură performantă, dacă ar fi fost necesar”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Centrul de vaccinare de la Grădiște a fost și cel mai solicitat centru din Arad. Au fost zile când acolo s-au vaccinat până la 300 de persoane. Cele două echipe de vaccinare sunt compuse fiecare din trei medici, două asistente și un registrator, care lucrează zilnic 12 ore.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI