Trei persoane au fost transportate la spital în șoc hipotermic. Este vorba de un bărbat în vârstă de 51 de ani din Hârlău, judeţul Iaşi, care a fost preluat cu elicopterul SMURD şi transportat de urgenţă la spital, din cauza faptului că se afla în şoc hipotermic.

Citește și: Patru copii au căzut într-un lac îngheţat. Doi sunt dați dispăruți

O altă pacientă în vârstă 93 de ani, găsită pe stradă în Iaşi şi un alt bărbat, găsit într-o baracă în localitatea Nicolina au ajuns la spital cu aceeași afecţiune.

Un bărbat din Botoșani a murit din cauza frigului

În toate aceste cazuri, victimele preluate nu aveau o temperatură corporală mai mare de 22 de grade, iar mediciu de la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi au făcut tot ce a fost nevoie pentru a le salva viața.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Vremea trece de la o extremă la alta. Ce urmează după weekendul cu 20 de grade Celsius

Prima victimă a frigului a fost un bărbat fără adăpost din judeţul Botoşani. Acesta a fost găsit în stop cardio respirator şi hipotermie severă, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Anunț ANM: Vreme extrem de rea în România

Specialiștii ANM anunță vreme extrem de rece, în țara noastră, în următoarea perioadă. Răcirea va fi una semnificativă.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM)  a emis o nouă prognoză pentru următoarea perioadă. Se anunță vreme extrem de rea. Conform Elenei Mateescu răcirea vremii va fi una semnificativă.

Pentru câteva zile, temperaturile s-au apropiat de cele specifice primăverii, însă iarna revine pe meleagurile noastre. La mijlocul lunii decembrie, temperaturile scad destul de mult.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si