Un accident mortal a avut loc în această dimineață în județul Vrancea. O mașină în care se aflau două persoane s-a răsturnat de pe pod. Din păcate, șoferul a murit. Un miracol a făcut ca o fetiță de 9 ani să supraviețuiească impactului. Mai mult decât atât, copila a ieșit singură din autoturismul lovit.

Accident cu un mort și un supraviețuitor, în Vrancea

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 08:50, pe raza localității Jitia, din județul Vrancea.

O mașină în care se aflau două persoane s-a răsturnat de pe un pod. Potrivit primelor informații, cauza accidentului ar fi neadaptarea la viteza de deplasare. 

Citește și: A murit! Celebrul fotbalist ar fi suferit un stop cardiac

La fața locului s-au deplasat de urgență autoritățile. Din păcate, șoferul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a murit în urma impactului. Cea de-a doua persoană care se afla în mașină, o fetiță în vârstă de nouă ani, a supraviețuit accidentului. Copila a reușit să părăsescă mașina răsturnată singură.

Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Ce este interzis să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 26 octombrie- wowbiz.ro

Citește și: Cine sunt victimele accidentului de pe DN 2 Urziceni-Buzău? Alte trei persoane au fost grav rănite

Accident în Jitia, Vrancea

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

"Astăzi, ora 08.50, polițiștii vrânceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Jitia.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că din cauza neadaptării vitezei de deplasare, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, căzând de pe un pod.

Din nefericire, cadrele medicale sosite la fata locului au declarat decesul conducătorului auto.

În autoturism se mai afla o fetiță, de 9 ani, care a ieșit singură din mașină după impactul cu solul.

Politiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului", se arată în comunicatul transmis de IPJ Vrancea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si