Un bărbat din localitatea Ianova, județu Timiș, a murit, miercuri, după ce a căzut de la aproximativ 30 ce metri, de pe o antenă radio.
„Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ianova din judeţul Timiş, un bărbat ar fi căzut de pe o antenă radio. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani a căzut de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, în timp ce executa lucrări de mentenanţă la o staţie de monitorizare spectre radio, rezultând, din

nefericire, decesul acestuia”, a transmis IPJ Timiş, conform news.ro.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Citeste si: Biciclist mort după ce a fost lovit de un autoturism, în județul Olt. Șoferul a fugit de la fața locului

Biciclist mort după ce a fost lovit de un autoturism, în județul Olt. Șoferul a fugit de la fața locului

Un accident mortal a avut loc duminică seara pe un drum secundar din județul Olt. Un șofer neatent a lovit din plin un biciclist, iar acesta și-a pierdut viața. Autorul accidentului a fugit de la fața locului, informează presa locală.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un bărbat de 40 de ani din localitatea olteană Izbiceni se deplasa cu bicicleta pe Drumul Județean 642,  pe raza localității Tia Mare  când a fost lovit de un autoturism al cărui șofer a fugit de la fața locului.

Biciclistul și-a pierdut viața în urma impactului, iar șoferul fugar a fost identificat, până la urmă de polițiști.

Citeste si:  Scandal după o tamponare ușoară. Doi bărbați din Vatra Dornei au ajuns în arest

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21:20, la locul tragediei ajungând polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Corabia, informează  Olt-Alert.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si