Incidentul a avut loc marţi după-amiază, pe o pasarelă din zona complexului comercial Pavcom din Târgovişte. Poliţiştii au constatat că un bărbat se află în stop cardio-respirator, cel mai probabil după ce a căzut de pe acea pasarelă.

Citeste si: Bărbatul care a accidentat intenţionat cu maşina doi copii din Capitală, a fost reţinut pentru 24 de ore

Acesta a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani.

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a decedat

Poliţiştii s-au deplasat la fata locului pentru efectuarea de cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului şi dispunerea măsurilor legale ”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bărbatul a decedat la scurt timp după intervenția medicilor. 

Citeste si: Amanta lui Vladimir Putin a apărut de curând în public. Este singura persoană din cercul lui Putin ocolită de sancţiunile SUA

Potrivit  gazetadambovitei.ro,  bărbatul este un muncitor care lucra în zonă.

Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii evenimentului şi dispunerea măsurilor legale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si