Victima a fost adusă duminică în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Petroşani, după ce în aceeaşi zi s-a prăbuşit din vechiul telescaun ce urcă în masivul Parâng. Bărbatul ar fi ridicat bara de protecţie a telescaunului înainte de pilonul 17 al instalației şi a căzut de la o înălține de peste 6 metri.

Citeste si: Un copil a decedat după ce s-a infectat cu o amibă

Cum s-a petrecut incidentul din Parâng

Potrivit unor informaţii prezentate în presa locală, el era singur în telescaun şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Poliţiştii au stabilit că, duminică, în jurul orei 15, bărbatul se deplasa cu telescaunul singur şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 6-8 metri, provocându-şi multiple traumatisme. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, de către un echipaj SMURD, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Din pacate, în jurul orei 18.20, bărbatul a decedat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză a întocmindu-se dosar penal", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații, în urma căzăturii, victima a suferit multiple traumatisme, inclusiv unul cranian, coaste rupte, fractură de claviculă. 

Comisie la Primăria din Petroșani după producerea tragediei

Din dispoziția primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob- Ridzi, la nivelul Primăriei Municipiului Petroșani a fost constituită o comisie internă de cercetare a acestui incident grav.

”Am dispus constituirea unei comisii interne care să cerceteze împrejurările în care a avut loc tragicul accident din stațiunea Parâng, unde, duminică, un bărbat a căzut din telescaun și, din nefericire, medicii nu au mai putut să-i salveze

viața. Dorim să aflăm ce anume s-a întâmplat și cum s-a ajuns la producerea acestei tragedii. Totodată, colaborăm îndeaproape cu organele statului, care cercetează acest grav accident. Sunt alături de familia greu încercată și îmi exprim profundul regret pentru pierderea suferită”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob- Ridzi.

Comisia internă constituită la primăria din Petroșani își propune să stabilească circumstanțele care au condus la producerea acestui accident, în urma căruia bărbatul de 65 de ani și-a pierdut viața.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si