Un bărbat a murit după ce 43 de spitale pline cu pacienți Covid-19 nu l-au primit, cu toate că se afla în stare critică ca urmare a unei crize cardiace.

Citeste si: Mesajul unui medic clujean pentru participanții de la Untold: „După Untold, vă așteptăm”

A murit la 300 de km depărtare de casă, în căutarea unui spital

Americanul Ray Martin DeMonia a murit în urma unui atac de cord pe data de 1 septembrie la Spitalul Fundației Rush din Meridian, Mississippi- la peste 300 de km depărtare de casă, potrivit Mirror.co.uk.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După infarctul suferit la sfârșitul lunii august, familia disperată a lui Ray a contactat 43 de spitale pentru a-l trata. Nimeni nu a putut să-i ofere un singur pat de terapie intensivă pentru că toate secțiile ATI erau pline de pacienți cu Covid.

Citeste si: Șapte localități au intrat în carantină după sezonul nunților

"Să nu mai treacă nimeni prin ce a trecut el"

Familia lui Ray a făcut un apel pro-vaccinare în mass-media, spunând că doar astfel se va reduce presiunea asupra sistemului de sănătate din SUA.

Rudele americanului cred că vaccinarea este singura variantă pentru a împiedica pacienții care nu au legătură cu Covid să fie nevoiți să „treacă prin ceea ce a făcut el”, după cum au scris ei în necrologul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si