Măcinat de durere, un pacient de 70 de ani, care suferea de cancer în stadiu terminal, s-a aruncat de la etajul secției în care se afla internat. Acesta era internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași.

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași a declarat că bărbatul a fost internat în noaptea de marți spre miercuri.

Citește și: O femeie a amenințat că se va arunca de la etajul patru al unui bloc din Mureș. Au intervenit negociatorii

"Pacientul suferea de cancer pulmonar în stadiu terminal, cu multiple metastaze şi traheostomă paliativă. Deşi pe fondul problemelor de sănătate pacientul comunica cu foarte multă dificultate, el a fost preluat de echipa de gardă care a instituit imediat tratament de urgenţă hemostatic şi simptomatic. Din păcate, din considerente personale care nu au fost comunicate echipei medicale şi nici colegului de salon sau familiei, pacientul a recurs la un gest extrem", a explicat dr. Radu Crişan Dabija.

Deși s-a intervenit imediat, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE- Copilul care a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc a murit

O femeie a amenințat că se va arunca de la etajul patru al unui bloc din Mureș. Au intervenit negociatorii

Clipe tensionate în Mureș. O femeie a vrut să se arunce de la etajul al patrulea al unui bloc. Au intervenit negociatorii IPJ Mureș. 

„La data de 4 iunie 2023, în jurul orei 15:30, poliţiştii din Mureş au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ameninţă că se arunca de la etajul 4 al unui bloc din Târgu Mureş.  La faţa locului, s-au deplasat poliţişti, echipaje de jandarmi, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, constatându-se că este vorba de o femeie, de 48 de ani, din Târgu Mureş”  a transmis, duminică, IPJ Mureş.

Citește și:  Un pacient a căzut, în mod misterios, de la etajul 3 al Spitalului Județean Sibiu. A fost deschisă o anchetă

Potrivit news.ro, în urma discuţiilor purtate cu negociatorul  IPJ Mureş, femeia a fost convinsă să renunţe la intenţiile sale.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Un pacient a căzut, în mod misterios, de la etajul 3 al Spitalului Județean Sibiu

Poliția și reprezentanții Spitalului Județean Sibiu fac anchete după ce un pacient a căzut de la etajul 3 al unității medicale. Anchetatorii încearcă să afle circumstanțele în care s-a petrecut tragedia, dacă a fost vorba despre un accident sau o tentativă de sinucidere, dar și dacă s-au respectat procedurile interne.

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Huedin! Un bărbat a fost împușcat în picior de doi polițiști: „Uitați, au vrut să-l omoare!”

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu a anunțat, sâmbătă de dimineață, că urmează să facă o anchetă administrativă. Totul se întâmplă după ce un pacient a căzut, în urmă cu două zile, de la etajul 3 al secției de Neurochirurgie, în circumstanțe aparent „necunoscute”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si