Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de pe un hotel cu zece etaje din Calimanesti. Cu o zi in urma, barbatul ar fi ramas fara loc de munca

Un barbat din localitatea Calimanesti, judetul Valcea, a murit, miercuri dupa-amiaza, dupa ce s-a aruncat de pe un hotel cu zece etaje din aceasta statiune. Primele date arata ca barbatul a recurs la acest gest extrem din cauza ca ramasese fara loc de munca, in urma cu o zi expirandu-i contractul in baza caruia lucrase ca agent de paza, iar angajatorul nu i l-a mai prelungit.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprentantilor Politiei Judetene Valcea, politistii au fost anuntati ca un barbat s-a urcat, miercuri dupa-amiaza, pe un hotel din statiunea Calimanesti si ca intentioneaza sa se arunce in gol.

Inainte ca echipajele de politisti sa reuseasca sa vorbeasca cu el, barbatul in varsta de 45 de ani s-a aruncat de pe cladirea cu zece etaje si a murit pe loc.

Surse locale au declarat pentru News.ro ca barbatul lucrase ca agent de paza si ca marti a fost ultima sa zi de serviciu, iar angajatorul nu i-a mai prelungit contractul de munca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In aceste conditii, prima ipoteza este aceea ca gestul sinucigas a fost cauzat de disperarea barbatului de a fi ramas fara loc de munca.

Politistii au deschis un dosar de cercetare in acest caz.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI