Incident tragic la metrou: un bărbat murit, după ce ar fi căzut pe șine, la stația Piața Unirii 2. Ar fi vorba despre o sinucidere, nu de un accident.

Circulația trenurilor a fost perturbată pe Magistrala 2. Nu se cunosc, deocamdată, informații despre bărbatul care s-a sinucis sărind în fața metroului.

Citește și: VIDEO Incidente șocante la metroul din Capitală. Ce substanțe au pulverizat asupra călătorilor doi tineri la Piața Victoriei și Piața Romană

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: De ce nu se ia în calcul vechimea în muncă şi de ce pensiile mici nu cresc după recalculare. Ministru: Legea reflectă contributivitatea- antena3.ro

Citește și: VIDEO Scurgere de gaze la metrou, între Constantin Brâncuși și Râul Doamnei. O casieriță a ajuns la spital

Sinucidere la metrou, la Piața Unirii 2

Reprezentanții Metrorex au transmis un comunicat pe site-ul oficial:

"Metrorex informează că astăzi, 25.08.2024,începând cu ora 11.45, pe Magistrala 2 circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată din cauza unui act de suicid.

Publicul călător care utilizează această magistrală este înștiințat că trenurile de metrou circulă în ambele sensuri. Cei aflați în stațiile Piața Unirii 2 și Universitate pot lua trenurile de metrou de la linia 1 pentru ambele sensuri (Tudor Arghezi sau Pipera).

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si