Un gorjean în vârstă de 38 de ani și-a pierdut viața, luni, 8 august, după ce un tractor s-a răsturnat peste el. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă și a murit strivit.

Citeste si: Un bărbat din Argeș a fost ucis de copacul pe care încerca să îl doboare

Accidentul a avut loc în timp ce bărbatul era la pădure

Accidentul a avut loc într-o pădure din comuna Drăguţeşti. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane de sex masculin prinsă sub un tractor, pe un drum forestier, pe raza localităţii Drăguţesti. La faţa locului s-au deplasat echipaje specializate de interventie in astfel de situaţii atât din cadrul ISU Gorj, cât şi din cadrul Salvamont, precum şi două ambulante din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj. Echipajele de interventie au constatat ca bărbatul de 38 de ani a suferit leziuni foarte grave. Din păcate, în timp ce ambulanţa îl transporta la spital, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, iar, în ciuda eforturilor depuse de către echipajul medical, acesta nu a mai putut fi salv at“, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

Citeste si: Un bărbat a murit strivit după ce copilul de 3 ani a eliberat frâna de mână

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Autoritățile ajunse la fața locului, care au și declarat decesul bărbatului, au deschis un dosar penal, iar ancheta continuă pentru a se stabili circumstanțele accidentului.

Un bărbat din Argeș a murit strivit de copacul pe care încerca să îl pună la pământ

Un bărbat din comuna Coșești, județul Argeș, a fost strivit de un copac. Acesta se chinuia să îl pună la pământ. „Poliţiştii din cadrul  Poliţiei Municipiului Câmpulung  au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o gospodărie din localitatea Coşeşti, un bărbat de 55 de ani, din localitate, ar fi fost prins sub un copac, în timp ce încerca să-l doboare.  

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi un echipaj medical, care l-au găsit pe bărbat inconştient", precizează IPJ Argeş.

Sosiți la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic decât să declare decesul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si