Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a murit electrocutat în timp ce încerca să își repare centrala din apartament

Un bărbat și-a pierdut viața, chiar sub ochii soției, în timp ce încerca să repare centrala din apartament.

Diana Puiu,

Un bărbat a murit electrocutat în timp ce încerca să își repare centrala din apartament

[Sursa foto: impact.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat, zugrav de meserie, care locuia în apartament împreună cu soția lui, și-a pierdut viața într-un mod tragic, încercând să repare singur centrala din apartament.  

Citește și: Tragedie de neimaginat în Spania! O româncă și fiul ei s-au stins din viață după ce s-au electrocutat în piscină

„A ajuns la sursa de energie electrică și s-a electrocutat. Am văzut doar ambulanța, poliția... necaz mare, da... om puternic, harnic priceput, așa era priceput.”, spune un bărbat. 

Imediat a ajuns acolo un echipaj medical, însă pentru barbat era deja prea târziu. 

Citește și: Un tânăr a fost preluat de elicopterul SMURD după ce s-a electrocutat la Combinatul de Hârtie şi Celuloză din Drobeta Turnu Severin

Tragedie de neimaginat în Spania! O româncă și fiul ei s-au stins din viață după ce s-au electrocutat în piscină

Durere fără margini pentru o familie de români din Spania, localitatea Torrefarrera, Segrià! O româncă și fiul ei s-au stins din viață după ce au fost electrocutați în piscina lor. Femeia a murit pe loc, iar băiețelul după doar câteva zile la spital. În semn de omagiu, Primăria din localitatea spaniolă a declarat două zile de doliu în oraș. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Un bărbat s-a electrocutat în Depoul Dej-Triaj. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD

Denise Alina Galea Casabalian, o româncă în vârstă de 40 de ani, împreună cu fiul ei cel mic, Robert Galea, curățau piscina din curtea lor duminică, pe data de 28 mai 2023, atunci când, din motive momentan necunoscute, au fost electrocutați.

Femeia s-a stins din viață pe loc, iar băiețelul ei a fost transportat de urgență la spital, în stare foarte gravă, acolo unde, din nefericire, a murit câteva zile mai târziu.

Citește și:  Cine este Ștefan Mandel, românul care a câștigat de 14 ori la loterie cu o formulă matematică simplă

Consiliul Local a emis un decret prin care s-au instituit două zile de doliu oficial. În semn de respect, steagurile vor fi coborâte în bernă la toate clădirile publice, iar toate evenimentele publice oficiale programate vor fi suspendate, notează jurnaliștii de la   El Mundo.

Citește și: Un bărbat s-a înecat, iar altul a dispărut, în urma unei tragedii care a a avut loc la pescuit

Jordi Latorre, edilul din Torrefarrera, și-a exprimat regretul în legătură cu moartea Denisei și a lui Robert.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI