Patru bărbați au fost arestați pentru moartea lui Wang Moujin, care s-a înecat într-un șanț după ce a fost împușcat în cap cu un pistol cu aer comprimat.

Incidentul a avut loc vinerea trecută, atunci când cei patru au plecat la vânătoare în orașul Shaxi. Incidentele care includ arme de foc sunt rare în China. Bărbatul a povestit că a deschis focul după ce a văzut mișcare în iarba de lângă șantul unde pescuia.

Citește și: Femeie de 20 de ani, împușcată și ucisă după ce a intrat pe o alee greșită în căutarea casei unui prieten

Autoritățile au fost chemate apoi la fața locului și i-au arestat pe cei patru indivizi. Autopsia a stabilit că bărbatul ar fi murit prin înec.

China are unele dintre cele mai stricte legi privind a

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Forțele israeliene au ucis un adolescent palestinian în tabăra de refugiați din Cisiordania

rmele de foc din lume, care se pot aplica chiar şi replicilor sau armelor de jucărie.

Deși se eliberează arme de vânătoare, deținerea unor arme de foc în China este limitatp în mare parte la armată, forțele de ordine și personalul de securitate.

Citește și: Un bărbat a fost împușcat la un cămin cultural din Brașov. Jandarmii au intervenit

Femeie de 20 de ani, împușcată și ucisă după ce a intrat pe o alee greșită în căutarea casei unui prieten

Kaylin Gillis, în vârstă de 20 de ani, a fost împușcată în momentul în care a coborât din mașină în fața unei proprietăți din New York. 

Ceilalți prieteni cu care mai era în mașină au condus până în orașul vecin Salem, la nord-est de Albany, în apropiere de granița cu statul Vermont, și au sunat la 911, a declarat Murphy, care a precizat că împușcăturile au avut loc într-o zonă cu servicii limitate de telefonie mobilă. Echipajele de urgență au sosit la fața locului și i-au făcut resuscitare lui Gillis, dar nu au putut să o salveze.

Citește și: Patru persoane și-au pierdut viața în urma unui atac armat ce a avut loc la o petrecere din Alabama

Când ofițerii au ajuns la casa lui Monahan pentru a investiga împușcăturile, acesta a refuzat să iasă, a spus Murphy. Autoritățile au vorbit cu el prin intermediul unui dispecerat 911 timp de aproximativ o oră înainte de a fi luat în custodie, potrivit șerifului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si