Potrivit ISU Argeş, pompierii au fost chemaţi să intervină în cazul a două persoane rămase blocate într-o fântână, în comuna Vlădeşti. 

Un bărbat a murit, iar celălalt a fost transportat la spital

Băratul de 62 de ani a fost scos din fântână de pompieri cu ajutorul unei chingi, acesta fiind conștient. Din păcate, celălalt bărbat a fost declarat decedat. 

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Primarul unei comune din Prahova a plătit 9000 de lei să fie scuturată zăpada care nu exista

Fântâna are o adâncime de aproximativ 10 metri, iar apa avea aproximativ jumătate de metru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din primele verificări, s-a stabilit că cei doi bărbaţi executau lucrări de igienizare a unei fântâni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, şi, după ce bărbatului de 36 de ani, care a pătruns în fântână, la o adâncime de aproximativ 10 m, i s-a făcut rău, cel de-al doilea bărbat, de 61 de ani, ar fi încercat să îl extragă, context în care a rămas şi el blocat în interior, cu stare de rău.

Citeste si: Pericol major pe DN 1A. Accident cu un TIR care transporta 6 tone de substanţe periculoase

În urma intervenţiei echipajelor specializate, primul a fost extras bărbatul de 61 de ani, care a fost transportat la spital, conştient.

Cel de-al doilea bărbat, a fost adus la suprafaţă ulterior şi, din păcate, a fost declarat decedat ”, a transmis, la rândul său. Poliţia Judeţeană Argeş.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si