Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Fetești, județul Ialomița, a murit într-un mod tragic. Bărbatul ar fi încercat să construiască o bombă, iar în timpul fabricării, dispozitivul ar fi explodat, potrivit informațiilor transmise de canalsud.ro.

A murit în timp ce fabrica o bombă, în casă

Viața unui bărbat de 35 de ani, din Fetești, s-a încheiat într-un mod tragic, noaptea trecută.

Bărbatul a murit în urma unei explozii, care a survenit în timp ce acesta ar fi construit o bombă.

Tragedia a avut loc în imobilul unde acesta ar fi locuit cu familia sa. Autoritățile ajunse la fața locului au descoperit urme de explozibil lângă trupul neînsuflețit al bărbatului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Vasile a murit după ce a așteptat 16 ore la Urgențe. Familia omului face acuzații grave, dar medicii se apără: „Atât mi-a zis: nu mai pot!”

Un bărbat a murit în timp ce realiza o bombă, în propria casă, în Fetești!

[Sursa foto: istockphotos]

În cauză a fost deschis dosar penal pentru omor. Ancheta ar putea fi preluată de către DIICOT – Biroul Teritorial Ialomița, având în vedere presupusa intenție a bărbatului din Fetești de a fabrica o bombă artizanală.

“În încăperea respectivă au fost găsite urme de materiale explozive. Ancheta este în desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele evenimentului!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, procurorul Viorica Dinu. 

"Seara trecută, din locuința bărbatului în vârstă de 44 de ani s-au auzit mai multe zgomote puternice, iar mai apoi a fost zărit un fum dens. Martorii au fost cei care au sunat de urgență la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost găsit fără suflare, însă în locuința acestuia anchetatorii au făcut o descoperire de-a dreptul șocantă. Oamenii legii au găsit mai multe elemente de materii explozive, iar surse judiciare spun că individul ar fi vrut să își confecționeze o bombă artizanală. Toate aceste elemente au fost ridicate de către oamenii legii în siguranță și vor fi duse pentru expertiză. Anchetatorii au demarat o anchetă în acest caz și a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor, nerespectare a regimului armelor și muniților și nerespectare a regimului materiilor explozive", a transmis Adina Iliescu, reporter Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si