Incidentul s-a produs lângă satul Grănicerii, iar alarma a fost dată de un cunoscut al bărbatului, aflat și el la pescuit în zonă, care a sunat la 112. Pompierii de la Isu Banat au trimis mai multe echipaje de scafandrii pentru a-l căuta pe bărbat.

Citeste si: Un bărbat de 64 de ani s-a înecat în timp ce se afla la pescuit

„A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și dislocate la locul intervenției următoarele forțe si mijloace: 1 Autospecială de Descarcerare cu Barca Pneumatica BP6, o autosanitară SMURD tip B, cu un efectiv de 6 subofițeri. De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara care s-a deplasat la locul intervenției cu o Autospecială de intervenție cu 2 scafandri și un subofițer. Totodată, în sprijinul acestora au fost trimise la locul intervenției câte o autospecială de serviciu cu barcă și 2 subofițeri din cadrul Stațiilor de Pompieri Deta și Sânnicolau Mare”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Citeste si: Tragedie pentru o familie din Vrancea. Doi frați au murit înecați în Bulgaria

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bărbatul de 53 de ani din Ghiroda a fost găsit după câteva ore, dar medicii nu l-au mai putut salva. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Un alt bărbat a murit în timp ce era la pescuit

O zi de normală de mers la pescuit s-a transformat într-o tragedie pentru un bărbat în vârstă de 64 de ani, care s-a înecat, în noaptea de joi spre vineri, pe malul Dunării, în localitatea Peceneaga, județul Tulcea.

Incidentul s-a petrecut pe data de 29 iulie.

Citeste si: Victor a murit la 24 de ani. El a fost înghițit de ape

La faţa locului s-au deplasat polițiști, dar și două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Măcin cu o ambarcaţiune RIB şi un echipaj SMURD.

Citeste si: Un bărbat din Vâlcea a fost salvat de la înec dintr-un lac de acumulare

Autorităţile l-au căutat pe bărbat timp de două ore, dar fără niciun rezultat. Abia în această dimineață, când căutările au fost reluate, bărbatul a fost găsit fără viață în Dunăre și adus ulterior la țărm. 

Citeste si:  Un bărbat din Vâlcea a fost salvat de la înec dintr-un lac de acumulare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si