Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a murit, incercand sa-si recupereze telefonul mobil, in sala de cinema

Un barbat a avut parte de o moarte infioratoare, dupa ce a ramas intepenit in suportul pentru picioare al unui scaun de la cinematograf. Victima incerca sa-si recupereze telefonul.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul incerca sa-si recupereze telefonul cazut pe randul din fata, cand si-a prins capul in suportul pentru picioare al unui scaun de la cinematograf. Angajatii au incercat sa-l salveze, insa victima s-a speriat foarte tare si a suferit un stop cardiac.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Barbatul si-a scapat telefonul in timpul filmului si a incercat sa-l recupereze de sub scaun la sfarsit”, a relatat un martor, potrivit metro.co.uk.

In cele din urma, angajatii cinematografului au reusit sa-l elibereze pe barbat, iar o ambulanta l-a transportat de urgenta la spital, unde s-a facut totul pentru a-l salva, insa nu s-a mai putut face nimic. La scurt timp, barbatul s-a stins din viata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI