Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, un tanar a fost gasit la mal, inconstient, in zona Steaua de Mare din Eforie Nord.

La fata locului, s-au deplasat pompieri si cadre medicale SMURD, care au inceput manevrele de resuscitare. Tanarul, in varsta de 18 ani, din Ialomita, a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Peste cateva minute, pompierii si cadrele medicale au intervenit din nou pentru salvarea unui alt barbat, care se inecase tot in zona Steaua de Mare din Eforie Nord. El a primit ingrjiri medicale din partea pompierilor dislocati la punctul de prim ajutor de pe plaja din zona respectiva, ulterior manevrele de resuscitare fiind continuate de catre cadre ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

In pofida eforturilor depuse, barbatul in varsta de 27 de ani, din Craiova, a fost declarat decedat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si