Un turist care și-a dorit să aibă parte de o experiență inedită a murit în apropiere de Cota 1400.

Într-un moment de neatenţie, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut de la un punct de belvedere, într-o râpă. Căzătura i-a fost fatală și a murit pe loc.

Salvamontiştii din Prahova au intervenit pentru a scoate trupul neînsufleţit din locul tragediei. Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat nenorocirea, potrivit observatornews.ro

Citește și: Un bătrân de 89 de ani, căutat de salvamontiștii maramureșeni, după ce a plecat la cules de ciuperci. Bărbatul este de negăsit

Un bătrân de 89 de ani, căutat de salvamontiștii maramureșeni, după ce a plecat la cules de ciuperci

Salvamontiștii maramureșeni caută încă de duminică seară un bărbat în vârstă de 89 de ani, fără probleme medicale, care a plecat în pădure la cules de ciuperci.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El nu a mai revenit acasă și nici nu a apărut în locul în care era stabilit punctul de întâlnire cu rudele. După 5 ore de la dispariția bărbatului, rudele acestuia au dat alarma sunând la 112.

„Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures s-au constituit în 2 echipe de cautare si au plecat de la baza Cavnic spre zona mentionata mai sus.

Vor fi utilizate în cautarea batranului echipamentele din dotarea serviciului, utv-ul pentru deplasarea in zona cu acces dificil precum si drona cu termoviziune si binoclul cu termoviziune si telemetrie”, potrivit Salvamont Maramureș.

Citește și: VIDEO- Turiști blocați în telescaunul din Bunloc, județul Brașov

Căutările de duminică au fost întrerupte spre dimineață, după mai bine de 6 ore. Traseul pe care se presupunea că ar fi coborât bătrânul, potrivit spuselor apropiaților, a fost verificat din scoarță în scoarță, inclusiv cu drona cu termoviziune. Din nefericire, salvatorii nu au găsit nimic.

Căutările se vor relua în cursul dimineții de luni, după ce Poliția va face din nou câteva verificări, potrivit sursei menționate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si