Accidentul a avut loc pe DN 73, intre Rasnov si Bran, un autoturism Audi si un Matiz izbindu-se frontal.

In urma impactului, autoturismul Matiz a fost aruncat in afara soselei si a fost distrus aproape complet.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, soferii celor doua masini au fost raniti, unul dintre ei ramand incarcerat in masina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Este vorba despre soferul autoturismului Matiz care este in stare critica. Celalalt ranit, soferul autoturismului Audi este in afara oricarui pericol. La fata locului s-au deplasat doua echipaje SMURD, o Ambulanta si un echipaj de descarcerare.

Din cauza accidentului circulatia pe DN 73 este blocata la ora transmiterii acestei stiri. S-au format deja coloane de masini pe 3-4 kilometri deoarece drumul este foarte aglomerat duminica, zi in care turistii pleaca spre casa din zona Bran Moieciu. Circulatia este deviata provizoriu pe DJ112H, prin Zarnesti, iar politistii ii sfatuiesc pe soferi sa aleaga ruta ocolitoare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si