Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a murit si altul a fost ranit, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 73, in judetul Brasov

Un barbat in varsta de 70 de ani a murit si altul a fost ranit, duminica seara, in urma unui accident produs pe DN 73, in judetul Brasov, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, in urma impactului unul dintre autoturisme fiind aruncat in afara soselei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc pe DN 73, intre Rasnov si Bran, un autoturism Audi si un Matiz izbindu-se frontal.

In urma impactului, autoturismul Matiz a fost aruncat in afara soselei si a fost distrus aproape complet.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, soferii celor doua masini au fost raniti, unul dintre ei ramand incarcerat in masina.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Este vorba despre soferul autoturismului Matiz care este in stare critica. Celalalt ranit, soferul autoturismului Audi este in afara oricarui pericol.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje SMURD, o Ambulanta si un echipaj de descarcerare.

Din cauza accidentului circulatia pe DN 73 este blocata la ora transmiterii acestei stiri. S-au format deja coloane de masini pe 3-4 kilometri deoarece drumul este foarte aglomerat duminica, zi in care turistii pleaca spre casa din zona Bran Moieciu. Circulatia este deviata provizoriu pe DJ112H, prin Zarnesti, iar politistii ii sfatuiesc pe soferi sa aleaga ruta ocolitoare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI