Bărbatul era în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare făcute de echipajul de la Ambulanţă fiind însă fără succes.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat că a intervenit cu un echipaj de pompieri militari în municipiul Mediaş, la o casă de pe strada Mihai Viteazu, unde două persoane prezentau suspiciune de intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Salvatorii au oprit alimentarea cu gaze a imobilului şi au aerisit încăperile.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a trimis două echipaje medicalizate, care au acordat îngrijiri celor două persoane, una fiind în stop cardio-respirator.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În acest caz, s-au făcut manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, victima- un bărbat de 49 de ani- fiind declarată decedată.

Citeste si: Post Malone a căzut de pe scenă în plin concert în Times Square

Citeste si: Dâmboviţa: O fată de 10 ani a murit, ea fiind găsită inconştientă în casă de părinţii săi; copila ar fi luat un analgezic, din cauza unor dureri de cap

Citeste si: Actrița Patricia Grigoriu a murit

Cealaltă persoană implicată, o femeie de 75 de ani, a fost transportată la CPU Mediaş, conştientă, de către echipajul SAJ.

De asemenea, la adresa a intervenit şi un echipaj de la Delgaz Grid Mediaş, au mai transmis reprezentanţii ISU Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si