Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a murit şi o femeie a ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Mediaş

Un bărbat de 49 de ani a murit, miercuri seară, iar o femeie de 75 de ani a fost transportată la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Mediaş, judeţul Sibiu.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul era în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare făcute de echipajul de la Ambulanţă fiind însă fără succes.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat că a intervenit cu un echipaj de pompieri militari în municipiul Mediaş, la o casă de pe strada Mihai Viteazu, unde două persoane prezentau suspiciune de intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Salvatorii au oprit alimentarea cu gaze a imobilului şi au aerisit încăperile.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a trimis două echipaje medicalizate, care au acordat îngrijiri celor două persoane, una fiind în stop cardio-respirator.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În acest caz, s-au făcut manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, victima- un bărbat de 49 de ani- fiind declarată decedată.

Citeste si: Post Malone a căzut de pe scenă în plin concert în Times Square

Citeste si: Dâmboviţa: O fată de 10 ani a murit, ea fiind găsită inconştientă în casă de părinţii săi; copila ar fi luat un analgezic, din cauza unor dureri de cap

Citeste si: Actrița Patricia Grigoriu a murit

Cealaltă persoană implicată, o femeie de 75 de ani, a fost transportată la CPU Mediaş, conştientă, de către echipajul SAJ.

De asemenea, la adresa a intervenit şi un echipaj de la Delgaz Grid Mediaş, au mai transmis reprezentanţii ISU Sibiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI