Bărbatul rănit de căruța cu lemne a făcut patru stopuri cardio-respiratorii în elicopterul SMURD în timp ce era transportat la spital. Victima este din localitatea Pîrcovaci, județul Iași.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o femeie din Dâmbovița. A murit strivită de un utilaj agricol

Imediat după incident, rudele au solicitat intervenția unui elicopter SMURD pentru a fi transferat la un spital din Iași, însă a fost prea târziu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Eugen a pierit după ce motostivuitorul pe care lucra s-a răsturnat peste el. A fost strivit de utilaj

„A fost surprins de o căruţă cu lemne, fiind rănit în regiunea abdomenului şi bazinului. L-a adus elicopterul cu instabilitate hemodinamică la preluare, a necesitat intubaţie orotraheală şi suport, reumplere volemică. Pe transport a făcut patru stopuri cardio-respiratorii, iar la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a decis internarea direct în sala de Terapie Intensivă de la Chirurgie, unde se decelează ruptura de venă cava inferioară, decedând ulterior”, a

declarat Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.
Pacientul decedat avea vârsta de 72 de ani.

Un bărbat a murit după ce un motostivuitor s-a răsturnat peste el

Moarte cumplită pentru un bărbat din Buzău. Acesta a murit după ce motostivuitorul cu care lucra s-a răsturnat peste el. Victima avea 48 de ani și a murit chiar la locul de muncă.

Citeste si: Moartea șocantă a unui angajat al unei rafinării. A fost găsit mort într-un batal

Bărbatul se afla în incinta depozitului de fier din Mărăcineni. El lucra pe motostivuitor și a fost strivit de acest utilaj.
Mașinăria s-a răsturnat peste el într-o fracțiune de secundă.

„Tată.. Dacă aş mai putea să îți spun ceva ți-aş zice multe, dar din păcate nenorocirea care a picat pe mine nu mă mai lasă, îți voi promite că de acolo sus o să fac tot posibilul să te fac mândru, şi să devin şofer profesionist, aşa cum voiai tu să fiu, îți promit că o să te iubesc necondiționat chiar dacă nu îți exprimam lucrul acesta sau nu îți spuneam. Dumnezeu să te ierte Tată! Îți promit că o să te fac mândru! ÎȚI PROMIT ASTA!”,  a spus fiul bărbatului decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si