Accidentul s-a petrecut duminica dupa-amiaza in localitatea Corodesti, atunci cand soferul se indrepta spre casa impreuna cu sotia sa. La un moment dat, pe un sector de drum in panta, cei doi au coborat din autoturism, fara ca acesta sa fie, cel mai probabil, asigurat cu frana de mana. 

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, barbatul a ramas blocat sub masina dupa ce aceasta a trecut peste el in momentul in care a incercat sa o opreasca din mers intrucat se pusese singura in miscare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

  ”Cand a observat ca autovehicul s-a pus in miscare, barbatul de 64 de ani s-a dus in spatele acestuia, incercand sa-l opreasca cu mainile. Din pacate, soferul a cazut astfel incat masina a trecut peste el, ramanand blocat sub aceasta”, a declarat Georgica Onofreiasa, purtatorul de cuvant al ISU Vaslui.

Sotia barbatului a sunat dupa ajutor la numarul de urgenta 112, in zona fiind trimise o autospeciala de descarcerare a ISU Vaslui, precum si o ambulanta.

soferul a fost scos de sub masina, insa, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si