Potrivit ISU Botoșani, accidentul a avut loc chiar la intrarea în gospodărie, bărbatul fiind găsit sub maşină de soţia lui, care a sunat după ajutor. 

Citeste si: Mama și copilul nenăscut, răpuși de COVID

Ce au declarat autoritățile

„La faţa locului au ajuns un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Victima a fost scoasă de sub autoturism de către pompieri şi preluată de echipajele medicale care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul”, a spus reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un TIR încărcat cu motoare auto s-a răsturnat pe DN 5. Șoferul TIR-ului a fost rănit.

O primă ipoteză a oamenilor legii este că bărbatul ar fi coborât din mașină pentru a deschide poarta, însă între timp autoturismul, care nu avea frâna de mână trasă, ar fi luat-o la vale. El a încercat să oprească maşina, dar a fost strivit sub greutatea acesteia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si