Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a mușcat mortal un șarpe care îl atacase

Un bărbat din India a mușcat un șarpe după ce acesta l-a atacat, mușcătura puternică a omului ducând la moartea reptilei veninoase.

Sorin Negru,

Superstiție în India: trebuie să muști de două ori un șarpe veninos care te-a atacat


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Indianul Santosh Lohar, muncitor la căile ferate, lucra într-o regiune împădurită din apropierea orașului Nawada din Bihar, India, când a avut loc incidentul dramatic.

Citește și: VIDEO Muncitori grav răniți, după ce un telescaun s-a probușit cu ei. Oamenii au căzut de la 8 metri înălțime

Când indianul de 35 de ani s-a culcat, șarpele l-a atacat brusc. El a reacționat imediat prinzând rapid șarpele și mușcându-l înapoi de două ori, potrivit Newsweek.com.

Mușcăturile indianului au fost atât de puternice încât șarpele nu a mai supraviețuit mult timp.

Superstiția care l-a salvat de indianul de 35 de ani

În unele regiuni ale Indiei, există o superstiție conform căreia atunci când un șarpe te mușcă ai o singură șansă să scapi: îl muști înapoi de două ori și veninul se transferă înapoi în reptilă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"În satul meu, există credința că, dacă un șarpe te mușcă, trebuie să-l muști înapoi de două ori pentru a-i neutraliza veninul”, a spus Lohar pentru India Today.

Conform sursei citate, specia de șarpe care l-a mușcat pe inidan nu a fost precizată.

După mușcătură, Lohar a fost dus de urgență de colegii săi la spitalul din oraș. A fost ținut peste noapte și a răspuns bine la tratament, a raportat Times of India, precizând că i s-a administrat antivenin.

A doua zi a fost externat din spital.

India găzduiește o gamă variată de specii de șerpi, inclusiv unii foarte veninoși.

Printre cei mai periculoși șerpi ai Indiei se află cobra indiană (cunoscută și sub numele de cobra cu ochelari), vipera lui Russell și vipera cu solzi de ferăstrău.

Superstiție în India: trebuie să muști de două ori un șarpe veninos care te-a atacat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI