Barbatul, care locuia in Zhongshan, in Provincia Guangdong, China, a trecut prin momente dificile in urma cu doar cateva zile, cand a ajuns in stare grava la spital. Imediat, doctorii si-au dat seama despre ce era vorba. Mai exact, ei au spus ca umflatura era atasata de partea sa dorsala cand au ajuns la spital si si-au dat seama imediat ca e vorba despre rectul sau.
 
Se pare ca incidentul, care in termeni medicali prolaps rectal, ar fi fost auzat de faptul ca barbatul a stat pe toaleta mai mult de 30 de minute, scrie Daily Mail.
 
”Pacientul suferea de prlolaps rectal de cand avea patru ani, dar niciodata nu a mai patit asa ceva. Daca nu era tratat la timp, situatia putea sa devina si mai grea”, au spus cadrele medicale.
 
O ecografie a aratat ca umflatura care a cazut din corpul pacientului avea un diametru de 16 centimetri si avea pe ea vanatai si bucati din peretele intestinal al pacientului.
 
Sursa: Wowbiz

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si