Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a petrecut pe toaleta mai bine de 30 de minute. E ingrozitor ce a patit... Pana si medicii au ramas socati!

Un barbat care a petrecut nu mai putin de 30 de minute pe toaleta a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a observat ca o umflatura in forma de minge i-a cazut din anus in timp ce se afla pe toaleta.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Barbatul, care locuia in Zhongshan, in Provincia Guangdong, China, a trecut prin momente dificile in urma cu doar cateva zile, cand a ajuns in stare grava la spital. Imediat, doctorii si-au dat seama despre ce era vorba. Mai exact, ei au spus ca umflatura era atasata de partea sa dorsala cand au ajuns la spital si si-au dat seama imediat ca e vorba despre rectul sau.
 
Se pare ca incidentul, care in termeni medicali prolaps rectal, ar fi fost auzat de faptul ca barbatul a stat pe toaleta mai mult de 30 de minute, scrie Daily Mail.
 
”Pacientul suferea de prlolaps rectal de cand avea patru ani, dar niciodata nu a mai patit asa ceva. Daca nu era tratat la timp, situatia putea sa devina si mai grea”, au spus cadrele medicale.
 
O ecografie a aratat ca umflatura care a cazut din corpul pacientului avea un diametru de 16 centimetri si avea pe ea vanatai si bucati din peretele intestinal al pacientului.
 
Sursa: Wowbiz

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI